Renovatie

Bent u uitgekeken op uw tuin? Dan is het tijd voor verandering. Het is goed om na te denken over tuin renovatie. Vaak zijn er in uw tuin nog voldoende mooie planten en bomen aanwezig. Deze planten en bomen wilt u liever niet kwijt, ze hebben toch vaak een speciale betekenis gekregen. Bij een tuin renovatie gaan we samen met u onderzoeken wat moet blijven en wat moet verdwijnen. Samen met Hoveniersbedrijf Maurice Meiburg gaat u een stappen plan maken. De eerste vraag voor de renovatie is, of het gebruik van de tuin is veranderd in de afgelopen jaren. Mogelijk staan de schommel en trampoline nog in de tuin, maar zijn de kinderen deze al jaren geleden ontgroeid. Waarschijnlijk wilt u wat meer genieten in de tuin, het lekkere terras in de zon of een mooie vijver met vissen om van te genieten.  Al uw vragen en wensen worden verzameld en het renovatie werk gaat beginnen.

Renovatie werkzaamheden

De renovatie werkzaamheden bestaan uit het weghalen van de overbodige objecten, planten en bomen. Heeft u een gazon in de tuin en wilt u dit behouden, dan gaan we het gazon ook renoveren. Door het gazon te verticuteren, beluchten en bemesten maken we weer een goede start. Natuurlijk worden kale plekken in het gazon weer opnieuw ingezaaid.  Ook de rest van de grond in de tuin wordt bemest en eventueel wordt er nieuwe grond in de tuin gebracht. Sommige planten zullen verplaatst moeten worden. Dan komt het leuke werk van de tuin renovatie, het planten van de nieuwe tuinplanten. Ook het opnieuw aankleden van de tuin gaat verder. Bestrating aanpassen of vervangen. Iedere dag dat wij bezig zijn veranderd uw tuin en wordt deze geheel nieuw opgebouwd.

Samenwerken

Ook bij de renovatie van uw tuin willen we graag met u samenwerken. Er is toch niets leuker dan zelf de energie in de tuin stoppen en zien dat u samen met Hoveniersbedrijf Maurice Meiburg een prachtige nieuwe tuin opbouwt, met behoud van de planten en bomen die voor u zo belangrijk zijn. Tijdens de renovatie van uw tuin krijgt u ook gelijk informatie over het onderhoud, bemesten en snoeien van uw tuin.

Hovenier nodig? Dan is zoeken overbodig!

%d bloggers liken dit: