Over Maurice Meiburg

Ik ben Maurice Meiburg en sinds 15-02-2020 oprichter en eigenaar bij Hoveniersbedrijf Maurice Meiburg. Na de hoveniersopleiding afgerond te hebben op het Helicon in Boxtel niveau 3, heb ik werkervaring opgedaan bij verschillende hoveniersbedrijven, ook in het buitenland. Nu ben ik klaar voor een nieuwe stap en een nieuwe uitdaging. Met mijn bedrijf ga ik me voornamelijk richten op onderhoud, renovatie en klein aanleg.

Mijn passie

Vanaf jongs af aan weet ik al dat ik graag buiten bezig ben. Alles wat groeit en bloeit heeft mijn interesse. Vandaar dat ik met mijn opleiding heb gekozen voor het helicon VMBO de groen opleiding. Vanaf mijn 15de ben ik al gaan stage lopen in het vak, ook ben ik begonnen bij een hovenier op zaterdag. Hierna heb ik de vervolgopleiding gedaan op het Helicon MBO Boxtel om mijn kennis te vergroten.

Met veel enthousiastme en passie begin ik nu aan mijn nieuwe uitdaging. Stil zitten is voor mij geen optie.

Graag ga ik met u het gesprek aan over uw tuinplannen en wensen. Onder het genot van een kopje koffie kunnen we uw wensen bespreken. Heeft u interesse dan kunt u mij vrijblijvend een bericht sturen.

Hovenier nodig? Dan is zoeken overbodig!

%d bloggers liken dit: