Aanleg

 

De aanleg is vaak een grote klus. Vooral het voorwerk van u is erg belangrijk. Het is belangrijk voordat wij kunnen beginnen met de tuin aanleg te weten wat u wilt doen met de tuin.  Wandel eens door uw eigen buurt en ga tuintjes kijken. Wat vindt u mooi en wat niet. Welke planten zou u graag in de tuin willen hebben, maak even een foto van de betreffende plant of boom. Lees wat tuinbladen en doe inspiratie op. Een volgende belangrijke vraag is, waar wordt de tuin voor gebruikt. Natuurlijk moet er een lekker zonnig terras in komen. Maar denk ook aan verhoogde borders wel, of geen gras. Komen er speeltoestellen voor de kinderen in de tuin, allemaal vragen die beantwoord moeten worden voordat we kunnen beginnen met de tuin aanleg.

Tuinplan en aanleg

Heeft u een goed idee voor uw toekomstige tuin, dan komen wij van Hoveniersbedrijf Maurice Meiburg om de hoek kijken. Wij gaan samen uw perfecte tuin invullen. Wij zullen u helpen met de beste plant keuze. Waar komt het terras en natuurlijk welke tegels gaan we gebruiken. Dit alles wordt samen gebracht in uw tuinplan. Dit tuinplan gaan we voor u uitvoeren. Een tuin hoeft natuurlijk niet gelijk helemaal aangelegd te worden, dit kan ook in etappes. Hierdoor krijgt u de tuin die u wilt hebben maar de kosten worden gespreid.

Nieuwe tuin

Niets is zo leuk als genieten van uw nieuwe tuin. Op een mooie zomerse dag genieten wat er groeit en bloeit. Mooie bloeiende planten die veel vlinders aantrekken. De vogels die wormen uit het gazon komen eten. Uw nieuwe tuin heeft natuurlijk ook onderhoud nodig. Dit kan Hoveniersbedrijf Maurice Meiburg voor u verzorgen, maar dit kunnen wij ook samen doen. Op deze manier leren wij u veel over de planten die bij u in de tuin staan, hoe deze onderhouden en gesnoeid moeten worden. Op deze manier kunt u op een hele andere manier genieten van uw tuin door hem zelf te onderhouden en uw tuin te zien ontwikkelen tot een prachtige groene oase. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Hovenier nodig? Dan is zoeken overbodig!

%d bloggers liken dit: