Robotmaaiers

Hoveniersbedrijf Maurice Meiburg is gespecialiseerd in het adviseren en aanleggen van robotmaaiers. De eerste kennis heb ik hierover opgedaan bij het tuinmachine bedrijf van mijn ouders. Ik ben daar al snel begonnen met de aanleg van de verkocht robotmaaiers. Doordat ik er al vele heb aangelegd weet ik exact wat wel en niet kan in uw tuin. Door samen met u door de tuin te lopen krijg ik al snel een beeld welke robot grasmaaier in uw tuin zou passen en waar we op moeten letten bij de aanleg.

Perfect gazon door robotmaaiers

Door te gaan maaien met een robot grasmaaier krijgt u een perfect gazon. De robot grasmaaier maait zeer frequent, hierdoor wordt het grasplantje gestimuleerd om te gaan groeien. Onkruidplanten kunnen slecht tegen afgemaaid worden, hierdoor zullen deze onkruidplanten snel uit uw gazon verdwijnen. De gras resten die blijven liggen worden weer gebruikt als voeding voor de grasplanten. U zult zien dat binnen enkele maanden na plaatsing van de robot grasmaaier uw gazon er perfect uit ziet. Een dikke grasmat die mooi diep donkergroen kleurt.

Aanleg robotmaaier

Als ik de aanleg van een robotmaaier voor u mag verzorgen ga ik eerst op zoek naar de beste plek voor het laadstation. Vanaf deze plek ga ik de perimeter draad in de grond leggen. Deze draad zorgt ervoor dat de robot grasmaaier niet per ongeluk bij uw planten de border in rijdt. Deze perimeter kabel leg ik met een machine ongeveer 7 cm onder de grond. Als de perimeter kabel onder de grond ligt worden de kabels op het laadstation aangesloten. De robot grasmaaier kan nu aangezet worden. Ik zal de grasmaaier robot samen met u programmeren en uitleggen. U kunt dan gelijk gaan genieten van het werk dat de grasmaaier robot voor u gaat doen. Heeft u een robot die aangestuurd kan worden via een app op uw telefoon, dan zal ik dit ook samen u installeren en de nodige uitleg geven over het gebruik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: